Ontwerp

De Kubus werkt met twee "huis" -ontwerpers.

Eén ervan is Gregory V. (alias Krieke).

 

Een energieke creatieve duizendpoot die nuchterheid, gekheid en gezond verstand probeert op een stokje te houden.

Uit zijn werk spreekt een enorme gedrevenheid die hij dankzij zijn perfecte beheersing van verschillende technieken op een briljante manier weet om te zetten in vorm, materie en kleur.

 

De Kubus maakt hierbij sinds kort een sprong en biedt meer dan 20 jaar ervaring in het vak aan.

Wij zorgen voor een professionele begeleiding

van het begin tot het eind aan een correcte prijs.


Onze service


Textiel

Webdesign

wenskaarten


Logo / huistijl

Wij maken alles wat u nodig hebt om op te starten en/of gezien te worden. Van een logo tot een volledige huisstijl voor particulieren, starters en bestaande bedrijven. Rebranding van een logo of een eigen huisstijl nodig? Neem gerust contact op en ontdek hoe wij uw bedrijfs-DNA creëren of juist opnieuw activeren.

Flyers / affiche

De Kubus zorgt voor de creatieve oplossing en de perfecte communicatiemiddelen. Zowel digitaal als op papier. Door gebruik van ons eigen machinepark en ontwerpers blijft de prijs correct zowel voor kleine als grote oplages. Nog één van onze troeven is dat het ontwerp (zonder meerkost) aangepast kan worden tot aan de druk


huwelijk

Ontdek de kunst van gepersonaliseerde huwelijksuitnodigingen, ontworpen volgens jouw voorkeuren. Bij ons staat jouw stijl centraal. Van elegante details tot unieke thema's, wij creëren thema's/kaarten die perfect passen bij de essentie van jullie speciale dag.

geboorte

Geboortekaarten ontworpen volgens jullie persoonlijke smaak. Wij begrijpen dat elke geboorte uniek is, en daarom creëren wij kaarten die de bijzondere momenten vangen. Van schattige illustraties tot verfijnde details, onze geboortekaarten weerspiegelen de vreugde van dit speciale moment.


stickers

Van auto's tot glazen deuren, wij bieden maatwerk in formaten, kleuren en vormen.

Met persoonlijke service komen we ter plaatse om nauwkeurig te meten en te plakken.

Laat ons jouw visie realiseren!

Visitekaarten

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van unieke, professionele visitekaarten die de essentie van uw bedrijf vangen. Gedurfde vormen of verfijnde details, onze kaarten worden met zorg vervaardigd om een blijvende indruk achter te laten. Geef uw bedrijfsidentiteit de juiste uitstraling met onze diverse selectie aan vormen en kleuren.

canvassen

Creëer meesterwerken met onze op maat ontworpen en hoogwaardig bedrukte canvassen. Wij brengen jouw foto's tot leven met vakmanschap, waarbij we elke gewenste afbeelding bewerken voor een uniek en persoonlijk resultaat.


Foto Bewerking

Of het nu gaat om het retoucheren van portretten, het optimaliseren van productfoto's of het creëren van unieke visuele concepten, Ontdek de transformatieve wereld van beeldbewerking met De Kubus - waar uw visie tot in de kleinste details wordt vervuld.

illustratie

Creëren van aansprekende illustraties voor uw merk, het bewerken van bestaande illustraties voor een frisse uitstraling, of het ontwikkelen van unieke visuele concepten die uw verhaal vertellen, wij zijn hier om aan uw creatieve behoeften te voldoen.


animatie

Van boeiende animaties tot dynamische logo animatie

wij brengen jouw verhaal tot leven. Ontdek de kracht van visuele communicatie met onze op maat gemaakte animatiediensten.

Video bewerking

Van professionele reclamevideo's tot eenvoudige presentaties - wij bewerken video's op maat voor al jouw wensen. Geef je content de perfecte touch met onze videobewerkingsservice.


Social media

Laat ons uw online aanwezigheid versterken met onze professionele social media service bij De Kubus. Wij zijn toegewijd aan het verzorgen van uw digitale imago met zorgvuldig samengestelde posts en stories voor platforms zoals Instagram, Facebook, en meer.

artificiële intelligentie

Door middel van onze geavanceerde artificiële intelligentie licenties reiken de grenzen van mogelijkheden verder dan de verbeelding zich ooit heeft durven voorstellen.Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.