Onze "gazettenwinkel" heeft alle klassiekers die je in zo’n winkel verwacht: 

pers, tabak, drank, snoep, Nationale Loterij, lijnkaarten, telefoonkaarten, vuilzakken, droogkuis, batterijen en nog vanalles meer!

Als wij jouw krant, tijdschrift of tabak toch niet in ons gamma zouden hebben, dan bestellen wij dat graag voor jou!

Groetjes Kym en Gregory
-NATIONALE LOTERIJ-

Wij organiseren wekelijks meerdere winkelspeelpotten: dit zorgt voor gedeeld spelplezier en verhoogt de winstkansen van de deelnemers. Alles wordt officieel geregistreerd in onze kassa. Vraag vrijblijvende info via mail of telefoon.

Speel mee net zoals vele andere mensen op zoek naar het geluk in onze Lottery Shop voor de speling van:

Euro Millions : trekking dinsdag en vrijdag

Lotto: elke zaterdag en woensdag trekking

Krasloten

Extra Lotto: elke trekking (vrijdag de 13e, kerstlotto, nieuwjaarslotto, etc.)

Heb jij al een Lottery Club kaart van jouw favoriete gelukspunt De Kubus? Schrijf je in en ontvang elke maand een gratis kraslot of een korting voor de Lotto of Euro Millions, mooi meegenomen toch?

CADEAUTIP : de cadoosjes van de Nationale Loterij! Het budget of het soort krasloten bepaal je helemaal zelf. Eventueel doe je er nog een wenskaartje of een klein gadget bij. Wij zorgen voor een mooie verpakking en klaar!


BOEKEN EN ZOVEEL MEER!

 

Wij hebben steeds een selectie van actuele toppers en geschenkboeken in huis. Wij kunnen echter elk boek, strip, cd of dvd voor jou bestellen, aan dezelfde scherpe prijs als bijvoorbeeld bol.com of eci.be en bovendien gratis geleverd in de winkel. Wij leggen jouw boek opzij en jij komt het ophalen wanneer het jou past!

Ook voor de kids hebben wij heel wat leesvoer in voorraad: magazines, strips, leesboeken, mooie voorleesboeken voor de kleintjes, doeboekjes voor de hele kleintjes, kleur- en stickerboeken, ...

Ook kleurboeken voor volwassenen en de fantastische luisterverhalen vind je bij ons!

-WENSKAARTEN-

Bij ons vind je wat je zoekt!

Kom snuffelen tussen onze diverse kaartenmolens en vind die speciale kaart die jij zoekt! Wij hebben stapels kaarten met leeftijden, humor, romantiek, 3D effecten maar ook kunstkaarten, houten kaarten, seizoenskaarten, XXL kaarten, Franse en Engelse, you name it!

Bij ons kan je kiezen uit het grootste assortiment van de hele streek.

Geen tijd om lang te zoeken? Zeg gewoon wat je nodig hebt, dan helpen wij jou graag!

Die ene unieke kaart nodig? Indien deze niet in onze stock te vinden is bestellen we deze of maken wij deze speciaal voor jou. Zeg ons wat u wenst en laat uw eigen kaart maken! Professioneel en kwaliteitsvol. Kaarten met goudfolie of press-kaarten, enz. Kortom wensen en kaarten die je niet zomaar overal kan vinden!