DE KUBUS STUDIO


our service

Huisstijlen - Logo's - Affiches - Flyers - visitekaartjes - Textile art - 2D&3D - Illustrations - Stickers - planafdruk

copy center - gelegenheidsdrukwerk - geboortekaartjes - wenskaarten - fotoservice - relatiegeschenken

KOPIE - PRINT - DIGITALISEREN

Zwart, kleur, dik of dun. Van A6 tot A0 in onbeperkte lengtes. Voor particulieren en bedrijven. Alles kan op voorhand doorgestuurd worden naar info@de-kubus.be of ter plaatse in de winkel aangevraagd of geprint worden.

 

Grote oplages of cursussen: dankzij onze nieuwe printers betaal je enkel het kleurtarief op die pagina's die effectief kleur bevatten, tussenliggende pagina's die enkel zwart-wit zijn betaal je automatisch aan zwart-wit tarief! Vraag naar onze tarieven via de info -knop of via mail. Hoe groter de oplage hoe goedkoper uw prints.

 

Kwalitatieve afwerking: inbinden met ringen of gelijmd, snijden, vouwen, rillen, perforeren, nieten, lamineren, enz.

 

Digitaliseren + scannen: Wij kunnen alles omzetten in verschillende digitale bestanden: PDF, JPG, PNG, etc. Genummerd of alfabetisch gerangschikt. Verder beschikken wij over de licenties voor het omzetten of bewerken van verschillende digitale bestanden zoals b.v. een PDF.  

  


PLANAFDRUK - SCANNEN

kleur of in zwart/wit, blauwdruk etc. Foto, posterprints, canvas/doek voor particulieren en bedrijven. Constructie, architectuur enz. enz. 

De T2600 inktjet printer en de Inktjet T770  maakt het allemaal mogelijk. Sneller en nauwkeuriger printen en scannen @ De Kubus.

 

Maximum 914mm breedte en in de lengte eindeloos printen. Alle mogelijke plannen met mogelijkheid tot directe aanpassingen.

 

Vragen of een afdruk bestellen: Info@de-kubus.be U ontvangt een bericht zodra uw plannen of afdrukken, prints klaarliggen. Spring binnen voor het scannen of om uw tekeningen digitaal te zetten terwijl u erbij staat. 

 

Voor architectenplannen of naaipatronen gebruiken wij 90g papier. Posters en affiches worden op 135g papier geplot. 

 

Bouwplannen worden gratis geplooid of opgerold afgeleverd.

Wij kunnen ook kopies of scans maken van oude bouwplannen of andere grote papierformaten.


ONTWERP - BEDRIJVEN

Grafisch design: De Kubus werkt met twee "huis" -ontwerpers. Eén ervan is Gregory V. (alias Krieke). Een energieke creatieve duizendpoot die nuchterheid, gekheid en gezond verstand probeert op een stokje te houden. Uit zijn werk spreekt een enorme gedrevenheid die hij dankzij zijn perfecte beheersing van verschillende technieken op een briljante manier weet om te zetten in vorm, materie en kleur.

De Kubus maakt hierbij sinds kort een sprong en biedt meer dan 20 jaar ervaring in het vak aan. Wij zorgen voor een professionele begeleiding van het begin tot het eind aan correcte prijzen.  

 

Logo - huisstijl: Wij maken alles wat u nodig hebt om op te starten en/of gezien te worden. Van een logo tot een volledige huisstijl voor particulieren, starters en bestaande bedrijven. Rebranding van een logo of een eigen huisstijl nodig? Neem gerust contact op en ontdek hoe wij uw bedrijfs-DNA creëren of juist opnieuw activeren.

 

Flyers, affiche of gehele brochure: De Kubus zorgt voor de creatieve oplossing en de perfecte communicatiemiddelen. Zowel digitaal als op papier. Door gebruik van ons eigen machinepark en ontwerpers blijft de prijs correct zowel voor kleine als grote oplages. Nog één van onze troeven is dat het ontwerp (zonder meerkost) aangepast kan worden tot aan de druk #corona -proof!

 

Illustraties - Digitaal - Anime - Vector - 3D & 2D ontwerp

 

 


ONTWERP - GELEGENHEIDSDRUKWERK

   Available soon on this page:

- Geboortekaartjes - Communie - Boekjes - Trouwuitnodiging/Nuances - Stickers - wonders